hebat lagi TERSENDIRI!



LAPTOP SWITCH ON..seminit, 2 minit berlalu..termenung, termenung, dan termenung lagi! Itu apa yang orang nampak, yang orang perhati. Hakikatnya, aku bukan termenung melainkan lagi sedang berfikir! Masing2 pasti ada gaya berfikir yg tersendiri, sama la mcm aku! Gaya itu penting, melambangkan personality diri..(??) dan satu tips yang membuatkan gaya itu kelihatan sgt penting lagi hebat adalah apabila ianya muncul TERSENDIRI~

Tak berniat nak tulis panjang2 pun dlm first entry nih. Kalau boleh cuma nak greet dgn “WELCOME” sahaja. Ringkas, simple, tapi kurang bergaya pula. Langsung tak cool! Untuk kelihatan hebat? Huh, jauh sama sekali. So dlm first entry ni apa pula gaya tersendiri yg aku cuba tonjolkan? Err, aku pun kurang pasti..tapi dun worry be happy keh! Walau apa sekali pun gaya yg aku cuba tunjukkan pada kamu, pastinya akan hebat! [dan tersendiri]

Ok, tamau bebel panjang2 lagi..kamu semua, WELCOME to HARI YANG CERAH [untuk jiwa yang sepi]. Tiada istilah SYOK SENDIRI dalam entry2 yg akan aku post. Aku akan cuba sedaya upaya memberikan entry yang terbaik lagi bergaya tersendiri untuk kamu semua [walau aku sedar ia bukan yg terbaik untuk semua orang]. Satu saja yang aku pinta, teruslah menyupport blog ini.

Sebagai tanda terima kaseh, aku hadiahkan kamu poster yang hebat lagi bergaya tersendiri ini untuk ditampal di dinding bilik dan meja belajar kamu [lihat di atas]. Keh, daa~

0 respon:

Post a Comment

hari ni cerah tak??

Web Analytics