aku terkena lagi!

PAGI-pagi lagi dah kena hantar barang naik bas..sedikit bengang di situ. Nasib baik aku ni beridea bijak..after hantar barang naik bas kul 10, aku terus pusing stereng ke kiri untuk ke tesco..habes 70hengget gak. Siut betul abang aku! berani dia paw aku lebih2..

"raya tahun ni ko amik bahagian minuman..sediakan minuman panas n sejuk..tongkat ali..." n blablabla..pandai dia pusing! aku dengan ekonomi tak stabil lagi..dush3!

Jam dah pukul 11pagi..

"amoi, u mana pergi? Sudah hilang?" Angel, opismate aku dah sebuk call.

"tgh tunggu bas meh! bas pukul 11.30," padahal time tu aku tgh sebuk shopping minuman untuk raya.

Tak lama lepas tuh Ekan call, agk lama gak berborak..sedikit happy di situ =P

"9 october ni ko free tak? hari jumaat.." dia tanya aku free tak? klu aku busy sekalipun aku akan ckp aku free!

"keje time tuh, tapi bleh je apply cuti..nak g mana?" hati mula berbunga2..yay!

"ni ha, de iklan kursus pengurusan jenazah..ingat nak ajak ko pergi.." dush3!! tak guna!

Aku terkena lagi!
KO MEMANG JAMBAN SENGALL!!!

0 respon:

Post a Comment

hari ni cerah tak??

Web Analytics