pe yang aku nak ko tau~ [part 2]

sori banyak2..
sbb aku slalu marah ko
pakse ko buat itu ini
mmg sori la klu slame ni ko rse aku control hdup ko..

sbenanya de byk mende yg aku nak gtau ko..
tp mende yg banyak tu tak mendapat keizinan drp aku
utk diberitahu kpd ko..
sori la..
klu tak, "rahsia" xde maknanya lagi dlm dunia ni..

ingat tak?
ko pernah janji kt dri ko sendiri,
setiap kali ko nak mkn ko nk ajk aku..
tu yg ko janji kt diri ko sendiri
tp klu ko perasan
da byk kali ko langgar janji ko tu..
seb bek ko cume janji ngn diri ko sendiri
bukan janji ngn aku
klu tak mesti aku akan rase sgt sedih
jd aku takleh nk wat pe la..
so, mlm td adlh wktu makan bersama kite yg terakhir
tenQ!!

1 hari di bulan seploh 2008
aku duk borak dgn ema n sue
byk yg ktrg bincangkan
isu semasa..
pencemaran alam, sistem perparitan, penipisan ozon
sume la..
tp tu tipu je..
pe yg ktrg bincangkan?
..hal perempuan..

dorg tny, cmne aku ngn afdzal skg..
spontan aku jawap, "kosong.."
dorg wat muke, tak paham..
then aku terus terang ngn dorang
rasenye hati aku da mati utk die..
actually dr sem lepas
then, y aku beriya celebrte bday die??
aku ingat cara tu bleh idupkan balik hati aku yg da mati tu..
tp aku salah..
bile da mati skali, selamanya ia akn mati..
dorg tak puas hati...
mne bleh mati mcm tu je??
aku pn pelik
pdhl dlu aku syg gile kt die
tp tibe2 aku rse die bukan sape2 lagi kt hati aku..
"ntah2 sbenanya ko dah suke kt org len, tp ko xsedar.."
tu pe yg ema ckp..
suke kt orang len tp xsedar??
hmmm....rasenye..
tp sape org tu??
"kekasih gelapku..."

0 respon:

Post a Comment

hari ni cerah tak??

Web Analytics