dia mati ekSiden!!

BEBERAPA minit yg lepas..

Time tuh aku punya la kelam kabut nak cepat2 angkat kaki blah dari ofis. Kalau Boss Tan datang nanti tak sempat aku nak selamatkan diri. Tak pasal2 kena dengar ceramah dia lagi. Cukupla hari tu dia ceramah aku 2 jam, tu pun aku da ngantuk2. Motif dia panggil aku time tu pun sbb kantoi main game time kerja!! huh! Salah aku gak! Padan muka aku!

Punya ayu aku susun langkah nak blah, tiba2 member aku panggil. Muka dia nampak pucat, serius! Pasti ada sesuatu terjadi!

"Ada ekSiden! Mati! Berlanggar ngan motor ko!" Motor aku?

"Yela, aku rasa burung tu over speed kot, x sempat brek..tu yg berlanggar ngn motor ko.."

Time tu aku rase nak sepak je member aku masuk longkang sana. Macam bangsat!!

Aku sempat amik gambar mayat burung tu. Harap beliau akan sedar kesilapan sendiri da tak akan over speed lagi di alam baru..


mayat burung yg sgt kasihan


sudah kaku!

moral of the stori: dun over speed!!

5 respon:

Naurah Napiha | October 20, 2009 at 9:28 PM

kelakar..cite kt hubby dia pun gelak..ade lak excident mcm ni yek??adoi...

hanna manSeez | October 21, 2009 at 12:52 PM

kawan sy yg sorang ni mmg sewel sket..haha!

lotikus disarimankan | October 26, 2009 at 10:16 AM

alkesian nya dokek burung tuh...tu la..x pasang side miror lg....

hanna manSeez | October 27, 2009 at 11:11 AM

loti---> sape suh die over speed..seb bek tak kena speed trap..haha..

F U N F A B U L O S I T Y | January 1, 2010 at 10:12 PM

naseb baek xcident dgn burung jew...
after tiz hati2 k.. :D
dah jadi follower ur blog..harap jadi follower my blog k..tq

Post a Comment

hari ni cerah tak??

Web Analytics