hmmm rindu this part in my life!!

DAH lama rasanya aku tak online, byk benda dah aku tertinggal. So, aku terpaksa curik2 online gak agar aku tak tertinggal lebih banyak lagi.

First thing yg akan aku buat bila online ialah view blog. Hm, kawan dah bertambah..gembiranya!

Second thing, bukak fesbuk. Wah, byk gile notice alert! Yg takde kena mengena pun byk gak..tp aku still nak kena check satu2..maklum la, aku agak teliti orangnya [puji diri sendiri]

Tiba2 aku terjumpa satu picture yang diupload oleh Ekan dgn caption,

"hmmm rindu this part in my life!!hahhaha..zaza jum gi kola perlis"

Gambar tuh diamik setahun yg lalu. Statement tuh buat aku mcm nak menitis airmata! Aku ingatkan lepas 10 bulan berlalu, aku dah boleh kawal semuanya. Member2 aku pun ingat aku dah ok, itu cuma kesah lama aku..kesah cinta terlarang aku. Tapi aku silap, sampai saat ni aku masih mengharapkan dia, aku masih rindukan dia!

Adakah dia rasa apa yang aku rasa?

4 respon:

Naurah Napiha | October 30, 2009 at 1:34 PM

adakalanya kite kene tegas pada diri sendiri..sama je cm kes saya..sabar bnyak2..yg berlaku ade hikmah disebalik nye..kesabaran tu lah bayaran tuk hikmah itu..

hanna manSeez | October 30, 2009 at 1:51 PM

thanks NN! skang ni sy juz folo the flow..biar masa yg menentukan..rasanya dah setahun after sy bg surat tu kat dia..

Mr. tercabut | November 2, 2009 at 4:40 AM

tak payah la pikir dier HM..biar lah dier... <(^_^)>

hanna manSeez | November 2, 2009 at 1:56 PM

sedihnya kalau itu yg perlu HM lakukan..

Post a Comment

hari ni cerah tak??

Web Analytics