pe yang aku nak ko tau~ [part 3]

msti ko nak tau kan nape tibe2 aku g penang mlm tu?
klu ko nak tau,
"aku akan berada di tempat yg bagi aku ketenangan.."
xkire la betapa jauh o dekat tmpt tu
betapa tinggi o rendah..
wlupn kadang2 pe yg aku wt tu mengecikkan ati org2 yg syg aku
sbb aku pn pnh cakap,
"asalkan ade aku kt sisi korg, sume pn akan jd ok!"
ble jd cmtu, aku cume mampu ckp "sori..."
kdg2 aku kena pentingkan diri n hati sendiri..

aku ingat lagi
hari tu hari rabu
23hb sploh 2008..
ptg tu aku tertido smpi maghrib
pastu rumet aku da bising2 suh aku bangun g class
aku pn bangun
aku rase cm kosong je pale otak aku ni
then aku capai hp, call kete n g mandi
bukan nak g class, tp nak ke suatu tmpt
tmpt yg leh ks aku ketenangan..
nk kua dr uum, aku call ash..
aku pesan kt die,
klu de org carik aku, ckp je aku xde kt uum ni
klu de org carik la..
tp tibe2 die plak nk join aku
die kate die pn tgh tensen
so, haluan ktrg mlm tu ialah penang!!
tmpt yg nak sgt aku pergi spnjg aku kt uum ni
akhirnya dpt gak g..
wlupn pd mase yg tak seswai..
klu pk balik tu mmg kje gile!!
tp kan da tercatat,
org akan buat pe je bile emosi da menguasai fikiran..
ko msti tak dpt tangkap lagi pe yg aku cube nk gtau kan?
hmm..
sblm kejadian, ptg hari yg sme, after aku balik dr class,
ak g makan ngn seseorang..
time mkn tu, org tu de ajak aku g cglun mlm tu..
die nk anta seseorang
tu yg die ckp kt aku
after makan aku balik bilik then tertido
bile terjaga mgrib tu, aku capai hp tp hampa
xde msg o miskol pn dr org tu..
die tak jd ajk aku ke??
klu xjd pn npe xgtau aku lgsg..
wat aku tertunggu2 je..
then aku da mule rase kecik ati
trus aku dail no pai,"de kete x mlm ni...?"
jd, sape org yg aku maksudkan tu??
.....

0 respon:

Post a Comment

hari ni cerah tak??

Web Analytics