pe yang aku nak ko tau~ [part 4]

4nov 2008
mlm tu anta yan yg da nk balik kg..
b4 die nek bas, aku gtau die something..
something yg die tak pernah expect akn berlaku
aku mmg berterima kaseh sgt ngn die
cz scra tak lgsg, die sbenanya byk sgt tolg aku!!

5 nov 2008..hari rabu
aku bangun pagi tu, mandi2 n bersiap
hari tu destinasi aku pendang
tp bile pikir2 balik, cm jauh sgt..
then aku g jitra je..
smpi jitra, aku potg rambut kt vincy, sblh cimb
then aku call nadia suh pick aku..
kali ni bia la aku crik ketenangan kt situ..
1st day duk umah nadia, aku stil teringat uum lagi..
uum n apa yg ade kt dlmnya..
2nd day, fatea, emiey, sue...
sume pn suh aku balik..
tp aku xleh balik lagi
sori korang..
3rd day, aku rase cm da ok
da leh senyum, tp pahit sket
then after kenduri, aku kms brg n balik uum..
jd, kali ni nape plak aku bawak diri??
area kul 1 pagi, 5 nov tu
aku dpt msg..hny kerna sepotong ayat,
mampu wt aku pergi...
"xda makna lain..."

rasenye cm da penat da menaip ni
byk lg sbenanya nk gtau..
tp rasenye tak penting kot bg ko
wlupn mende tuh sgt penting bg aku..
msti ko nak kate aku ni byk mengarut kan??
ada aku kesah??
....

eh, nape aa ko tanak kasi aku anta ko balik ari ni??
pdhl aku nak sgt anta ko
yela, slalu ko yg anta aku balik
tinggalkan ko
tp kali ni aku plak yg ditinggalkan
sdey sbenanya..
bleh tak klu ko postpon niat ko nak balik tu 2-3 hari lagi??
sbb byk mende lagi yg aku nak wat ngn ko..
hari2 terakhir aku kt uum ni..
terakhir..
tp aku tau, jwpnnya msti tak..
hmm, aku igt klu dpt anta ko balik
b4 ko nek bas,
aku nak gtau ko rahsia aku yg paling besa..
tp nmpknya ko da terlepas peluang tu..
terpaksa say sori..
sbb peluang hanya dtg sekali shj..

bleh aku tau,
rantai ko yg loket die "Z" tu,
stand for what aa??
jz nak tau..
ngee~

ko xnak tau ke,
npe aku beriya mintak sweater putih ko tu??
sbb..."rahsia.."

da nak kul 11..
ko kate nak kua kul 11..
aku rase aku pn da abes ni..
pendrive aku, jg elok2..
aku sgt gembira klu ko tak delete pe yg de kt dlm tu
tp klu ko nk delete gk, dat's ur right..
kan da jd hakmilik ko..

hmm, hrp bile jumpe ko bln 4 nt
ko msih lagi ko yg aku knal skg..

2 respon:

indiecrew | October 16, 2009 at 9:47 PM

life must goes on..

hanna manSeez | October 20, 2009 at 10:11 AM

thanx! n i will owez keeps on living!

Post a Comment

hari ni cerah tak??

Web Analytics