terima kasih TUHAN!!

SEHINGGA saat ini,
Hari-hari yang berlalu akan terus kekal sebagai memori
Dengan memori ini,
Kita akan belajar menghargai apa yang telah kita miliki
Untuk kita terus dewasa
Yay!!

BLURR!! Sudah terlalu lama rasanya aku tak sentuh blog aku yg satu ni..pasti beliau dah merajuk dgn aku..sorry ye sayang, masa sgt mencemburuiku..nanti aku belanja kamu makan angin..kita melancong ke blog kawan2 kita, ok?! [mengangguk tanda setuju] ~senang je nak pujuk blog aku ni..

Angel, opismate aku dah bersalin, tu yang aku bz semacam tu..takpe, nanti ko masuk balik, aku serahkan jawatan ko yang aku pegang plus jawatan aku sekali kat ko!! Means?? I'm quit la!! Itupun kalau dah dapat kerja tempat len la..

Cakap pasal kerja ni yg buat aku start pening..mak aku dah bising, bila aku nak carik kerja lain..sini gaji sikit coz dulu aku apply guna spm je..bukan aku tak try apply tempat len, tapi memang dah bukan rezeki aku, aku redha je la..lagipun aku percaya, Tuhan tahu apa yg terbaik untuk aku, dat's why dia edit jalan hidup aku camni..Dia kasi aku hidup susah dulu, mula dari bawah..banyak dugaan dan cabaran yang aku kena lalui..aku bersyukur, sebab Dia tahu aku mampu hadapi semuanya..terima kasih Tuhan!!

Bulan 12 ni bagi aku istimewa sket..20hb nanti aku genap 23 tahun..yay!! <--dgn tujuan utk promote bday sendiri..

Hurm, 23 tahun dah aku..patutnya dah boleh kawen..memang dah pun!! Mak aku pun dah sebuk tanya..Sedara mara apatah lagi..Tapi aku, calon pun takde lagi..Sekali lagi aku percaya, Tuhan tahu apa yang terbaik utk aku..Dat's y dia edit jln hidup aku camni..terima kasih Tuhan!!

Aku harap gadis2 or jejaka2 di luar sana yang rasa diri sendiri senasib dgn aku, jgn risau ok!! Sentiasa berfikiran positif dan berusaha lebih semangat..haruslah lebih gigih!!

Allah tahu apa yang terbaik untuk kita..
Jadi, jgn kita bersedih hati..

[maaf ye, entry aku memang sedikit bosan sebab aku malas utk mengupload gambar agar kelihatan lebih menarik..bagi aku, cmni lagi kewl seh~]

5 respon:

hanna manSeez | December 10, 2009 at 8:29 PM

dah lbey 10 kali aku edit phase utk entry ni!! degil!! dia tetap camtu gak!! hah, lantak ko la!! aku dah malas nka layan!! ko nak kua ngn muka buruk ko tu, kua la!! aku tak kesah! ko yg malu, bukan aku! huh!

lotikus disarimankan | December 11, 2009 at 10:55 AM

jom cari keje sama2

jom chill sama

huhuhu

hanna manSeez | December 16, 2009 at 8:03 PM

hoh?? da tau nk carik ktner ke?

ellenyna | December 20, 2009 at 9:08 AM

yepp allah tahu yang terbaik untuk kita. :) dan setiap yang berlaku pasti ada hikmahnya kan ? :D

hanna manSeez | December 25, 2009 at 9:43 PM

sokong..just folo apa yang Dia dah tetapkan utk kita..

Post a Comment

hari ni cerah tak??

Web Analytics