statement yang buat aku SENTAP!

LATELY ni aku sgt jarang berfesbuk..almost a month kot aku tak bukak fesbuk. So aku terasa seperti diri sgt ketinggalan zaman bile tak berfesbuk selama sebulan cz opkoz byk benda yang aku dah tertinggal. Inbox yahoo! aku pun dah bersawang dgn msg alert dari team fesbuk. Sila bersabar ye..aku lagi bercadang tidak berfesbuk untuk lagi 2 bulan..ngeh3!<---lebih kpd adegan memujuk hati sendiri agar tidak terlalu emosi kerna sudah begitu lama tidak berfesbuk! [choi la astro ni! fesbuk pun dia nak block!! <--tiba2 berasa marah]

Semalam sampai rumah around 8pm..memang berniat nak balik awal sebab nk buat hadiah utk Ekan for his becoming bday..yay! Pasni dia akan sebaya dgn aku, so aku tidak perlu merasa risau dgn merasa diri terlalu tua.

Chop3! Buat hadiah? Bese org beli hadiah, istilah 'buat' tu lbey kpd buat kek ke..itu pemahaman aku la. But, yes, aku buat hadiah! Baek, begini..biar aku terangkan. After anta dia balik umah ahad lepas aku singgah mid jap. Saja buang masa. Then terpikir nak carik hadiah utk dia. Seriously, blank!! Tatau nak carik pe. Then i come up with one brilliant idea [bg aku brilliant la cz idea aku kan].

Aku masuk MPH, carik material yang berseswaian. Aku ngaku material cost dia mmg sgt tak mahal pun, org nak cakap aku kedekut pun aku tak kesah. Tapi aku pasti hadiah itu akan jd sgt mahal cz masa yg telah aku beli utk buat hadiah tu sgt berharga..peh, ayat gile jiwang! Tapi, ya! Aku membeli masa tidur dan makan aku semata2 utk menyediakan hadiah tersebut dan sehingga saat ini hadiah tu tak siap2 lagi..Tengok! Betapa berharganya nilai hadiah itu..yeah2!

Aku bukan nak bawak grandfather punya stori dlm entry kali ni. Okeh, berbalik kpd niat asal. After selesaikan part 1 and part 2 dlm projek buat hadiah ni, lalu aku tertidur. Around 11.45pm, aku terjaga. Tak sampai seminit aku terjaga, hp aku bernyanyi riang.

Ekan memanggil <---slps ditranslate ke bahasa melayu

Hati berbunga riang. Lalala~

Bla..bla..bla <---antara butir bicara yang agak confidential..tett!!

Actually dia juz nk gtau yg dia tak sempat bg bunga yang aku beli utk emiey sempena hari graduasi dia. Agak bengang gak aa! Tapi nasi dah jadi bubur kan <---malas nk bertekak

And dia mengadu la yang xpo konvo kali ni sgt3 hell bored! Dgn tiada sesiapa menemani. Tak seperti xpo2 konvo yang lepas, when k!torang masih lagi di sana. Sempat gak aku mengimbas memori lama. When k!torang masih ada Fatea, Zara, Yann, Ash, Emiey, Nazri, Along, mr. T, dia dan aku..Sgt bersuka ria time tuh! Okeh2! kembali ke masa sekarang.

"..mati la klu aku konvo nanti gila bosan macam ni.."

Takpe2..ko rilex jer. Ko nak aku bawak dorang sume turun uum ke time ko konvo?

"..tak payah sume, ko sorang pun dah cukup!"

Tett!! Aku kelu selama 2 saat. Sentap mak!

Sengaja buat aku perasan! Tapi aku dapat rasa dia mmg btul nk aku ada kat sana time dia konvo nt.

Dun wori, i'll be there jz for u, dear...

So sweet!!

2 respon:

Anonymous | March 31, 2010 at 1:37 PM

finally, they live happily ever after...~

jane | April 1, 2010 at 1:09 PM

hehehhehehheeheeh


anon <
jom kita pon nk happily ever after walaupon......

Post a Comment

hari ni cerah tak??

Web Analytics