aku juga SAMA!!

BULAT mata aku baca post ni kt wall dia..siapa 'kamu'? Cepat2 aku panggil Fie and mintak dia online fesbuk time tu gak.

"ko ni kacau je!" marah Fie.
Aku cume sengih..Xpedulik! Aku nk tau gak siapa 'kamu'..Dah seharian penat menangis, hopefully ada output yg best and buat aku senyum balik..

Fie: sape tu? aku ke? atau........
Ekan: kawan ko la~

Tett! Aku sentap plus gumbira berbunga2..okeh, means dat aku dah dapat jawapan utk soklan Sharel utk hari tu..

Aku juga sgt sayang kamu!!!

Malam tu, tido aku sgt lena....

hmm, then noticed dat dia dah delete post "kawan ko la~"...xnak aku find out la tuh!

Satu kemusykilan dah terjawab, skang aku nk korek lagi satu menda yg menimbulkan keraguan..'will fly to japan on 25th'..banyak alasan kukuh yg buat aku tak percaya keraguan yg satu nih..klu btul dia tipu, kompem aku pijak2 dia smpi koma..!

Tapi kalau betul......
uwah!!! menangis lagi la aku!!

0 respon:

Post a Comment

hari ni cerah tak??

Web Analytics