mood hari KEKASIH~

UWAH!!! <--buat2 terperanjat
2 BULAN LEBIH TAK HUPDATE BELOG!!!
Well, orang howt mmg slalu bz..haha!

..okeh, tanak buang masa..terus sambung citer taun lepas..?? <--cube buktikan mmg lama sgt ni tak hupdate belog

After dpt tau dia nk fly p Japan, aku sedaya upaya berbaek semula ngn dia..bagi muke sket, org nk g jauh kan..padahal pujuk diri sendiri..bajet! huh!

On 12/12/2010, Zara jemput all of k!torang attend dia punya engagement. Kompem la aku kena datang coz aku yang kne mekap dia.

tekun...itu mmg sifat aku! yay!

yann berangan2 nk jadi mak handam

angan2 yann yg xdpt dibendung lagi!!!

selamat bertunang zara!! <--pasni turn aku..yay!

owh, sengaja intepremekan makcik fatea~

Ekan dtg dgn mr. T, agak lewat. Ala, dorg dtg awal pun bukan leh watpe pun..itulah 1st day aku jumpe dia after dat incident..wah2, means hampir sebulan gak la xjumpe! hmm, bagus gak cara aku elakkan maksiat berdua2an ni..

Pertemuan time tu cm agak kekok. Ntah, bila nampak kehadiran dia cam segan plak nk tegur..ceh3! aku benci tulis ayt ni. Geli!!!

Cume tegur dia mse suprise bday celebration yg dia organize..mmg sgt surprise..xsangka dorg mmg da plan nk lakukannya pada hari penting zara. Aiyo, malu dgn sedara mara zara, dah besar2 pun nk sambut bday lagi...at the same time, all of k!torang except emiey, along and nazri ada di situ, sambut bday aku [in advance]..yay!!

Balik umah dgn senyum keriangan..menyedari masih lagi diri ini diberi perhatian..hehehe..

Tambah tersenyum riang bila dia xjadi fly p Japan..yess! yess! dan yess lagi! So teori cik fatea bahawa kredit free aku mungkin akan sia2 terpaksa aku sangkal<--padahal teori tu agak betul cz aku bz keje time tuh.

time kasih kesayangannku!!!

cube buat muke ceria!!

keadaan kucarkacir yg xdpt dihentikan..

On 26/12/2010, officially ktrg kuar dating..uh? officially? ntah, sbb before this klu kua cm kua saja2, tp hari tu rasa cm dating je..ngeh3! Actually time tu niat nk celebrate bday for the 2nd time but kali ni special sket cz cume dgn dia je..best! agaknya tu kot perasaan org kua dating..uh? btul ke? ntah la..

rasa berdebar saat kali pertama officially dating..<--rasa benci nk tulis ayt ni


owh, cube merenung dgn penuh menggoda ye!!



Hari tu on 29/1/2011 gi camping kt bagan lalang with mr. T, cik yann maheran, akuhelmi and opkoz la Ekan kne ada sekali..<--nampaknya aku spt mahu marathon hupdate sume event aku yg da lepas. Eh, tp yann maheran kata kne wat special entry utk camping ni..xpela, hopefully dia tatau aku wat entry utk camping ni ciput je..syuhhh!!!

Sgt best bercamping dan berkampung bersama setelah sekian lama tak lakukannya..men pasang2 khemah, modified khemah yg dah patah, hidupkan bara, men masak2, men bakar2, men gitar2 [sebab de 2 gitar], men nyanyi2, men cite2, men tangkap2 gamba, men pijak2, men alih2kan batu, men 123, men pantai, men marimusnahkanhabitatmereka..byk sgt la men!! sume pun men sampai penat!! aku pun ikut penat nk mengingat permainan yg telah dimainkan smbil menaipnya..haish!

Then after this ada xtiviti camping lagi..kali ni kat pd pulak..5&6 march nt..teruja!!!

Ok, rasanya dah siap hupdate sume kot. Uwah!! betullah!! rasa mcm marathon betul2. Penatnya hupdate belog!!!

Tadi baru je modified surat konvo Ekan..semata2 utk apply cuti!! Klu xde surat sokongan nt dorg xnak approve..paham2 jela..xdenye dorg senang2 nk kasi aku cuti. Aku kan kulibatak dorg..haha!!

Owh, Ekan akan nek pentas amik skrol on 19/2/2011 ni.. previously konvo dia dipostponed cz banjir. See, betapa aku setia menemaninya ke mana jua <--btul, aku benci tulis ayt ni..geli!!

Lagipun, mmg aku dah janji...

Akulah yang setia pada cinta dan berpegang pada janji!! <--mengaku dgn bangga

owh, da tukar status..baru semalam tukar..after diz klu dia wat hal lgi mmg ak pun tak teragak2 nk remove status tu lagi...yesss!


0 respon:

Post a Comment

hari ni cerah tak??

Web Analytics